Näst sista augusti

 
Det här fick bli min frukost efter en intensiv powerwalk imorse. Har inte gjort någon smoothie på hela sommaren (blev helt chockad, då det brukar vara frukosten nummer ett en varm sommardag!), så jag kände verkligen suget efter en med hallon, banan, vanljyoghurt och så lite grapejuice i - mums!
 
 
Dagen före jag blev sjukskriven, samtidigt som en var lite skakis efter samtal med chefen, så hände det som inte fick hända - rent materialistiskt. Jag ramlade med cykeln, mobilen for i backen och mitt headset trasslade in sig i framhjulet. Jag låg på sidan med trasiga jeans, blödande knän och skrapade handflator, samtidigt som jag tänkte på min nästan tre år gamla Iphone 4S som låg bredvid mig med krossad fram-och baksida. Sedan flög tankarna - vilken himla tur att jag inte slog i huvudet, då jag slutade använda hjälm för flera år sedan! Vem sjutton tänker på en mobil istället för sitt eget huvud?!
 
Nåväl, gjort är gjort. En glad nyhet är ju att den fungerar, hyfsat. Om man bortser från mina enorma stavfel (p.g.a. skärmen) så är det hela inte så farligt. Men just nu kollar jag på en ny, då det är egentligen på tiden. Problemet är att jag inte vet om jag ska köpa en sprillans ny eller kollar på exempelvis blocket. Svårt.
Det återstår och se, då jag tänker suga på denna fruktansvärt jobbiga karamell ett tag till. Men jag ska bestämma mig. Snart.  
3 kommentarer
Anonym

ha en super bra dag :D!

Svar: Tack detsamma!❤️
Mariélle T-J

Agnes

Oj, shit. Vilken tur att det inte blev värre! Hahaha, är precis som du, tänker på telefonen innan mig själv. Hur kan det vara så egentligen? :O

Svar: Ja, precis!
Det kan ju undra, men mobilen är ju nästans ens allt (usch, så hemskt det låter..) Så man vill ju att den ska fungera så bra som möjligt i fortsättningen :)
Mariélle T-J

ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Supergott! :)
Mariélle T-J