Sluta dröm om det ljuva livet

När livet har en tendens att spela teater gäller det bara att hänga med i replikerna
Den här terminen har varit den värsta hitills under dessa tre år som jag tillbringat min studietid på universitetet. Trots det så har jag ändå kämpat och alltid lagt in en extra växel för säkerhets skull, även om det har tagit enormt mycket på krafterna. Jag är nöjd med min insats, men nöjdare ska jag bli nu när det snart är "sommarlov". Det ska bli skönt, trots att det kommer innebära massor av jobb - men det tar jag hur lätt som helst med en klackspark, eller två!
 
 
Hur som helst, så tänker jag ändå ta vara på den här sommaren. Som jag har sagt varenda år sedan jag var 17: "Det här ska bli den bästa sommaren i mitt liv!" och någon gång har den blivit det, ibland inte. Men det beror förstås mycket på vad man gör det till också, såklart.
Det är inte så lätt alla gånger här i livet, men på något sätt så är det ändå ljuvligt. Jag har lärt mig att tycka om livet, efter många om och men. Man lär sig. Och ännu bättre blir det när man har personer runt omkring sig som tycker om en. Det är livets underbara!
 
 
Och inte att förglömma - oavsett hur illa livet beter sig mot dig idag, vet du att det alltid kommer en morgondag
1 kommentar
Natalie

Vad roligt att du också utbildar dig till lärare och du är snart klar förstår jag :) Kämpa på!
Och tack för din kommentar! Det värmer att höra :)