Nya muggar till samlingen

 
Som många av er säkert redan vet om, är jag väldigt förtjust i Arabias muminmuggar! Nu börjar jag ha några stycken och det har blivit lite trångt i köksskåpen, men vad gör väl det? De är ju så fina och perfekta att dricka kaffe ur!
För två helger sedan var jag och Pelle till IKEA i Haparanda för att införskaffa lite gemensamma möbler nu när han har flyttat in. Då kunde jag bara inte motstå att springa in på Ittala Outlet och köpa hem några muggar...
Den orangea som ska föreställa Muminmamman (den nya!) fick jag av Jenny i sen födelsedagspresent. Superfin, tycker väldigt mycket om den. <3
 
 
Bland annat den här fina fick följa med hem från "Happis" - Too-Ticki! Den figuren ska föreställa författaren Tove Janssons livskamrat. Det var så hon förknippade om en del figurer i Mumindalens historier. Några som hon träffat eller lärt känna sedan tidigare i sitt liv.
 
 
Och så fick Mårran följa med hem. Henne var jag väldigt rädd för när jag var liten och börjar nästan direkt att frysa då jag ser henne, haha. Det passar ju väldigt bra med te eller kaffe i den muggen i fortsättningen. 
 
 
  
 
Och så till sist - den nya Muminpappan som seglar ute på havet. Den fick jag också av Jenny, så himla gulligt! Jag är väldigt nöjd med mina nya tillskott av muggar, men fortfarande är det många som saknas i samlingen. Så inom mina kommande trippar upp mot gränsen kommer jag faktiskt ta mig en tur till Finland, där man kan hitta dessa muggar betydligt billigare än i Sverige!
Tips, tips, tips!
3 kommentarer
Susanna Maria J

Söta muggar

felicia

Så söta muggar!

Anonym

Vi får väl åka och köpa fler muggar 😄