En liten livsuppdatering.

Det har gått så många dagar sedan jag skrev någonting här. Väldigt många, t o m veckor har gått. Därför tänkte jag nämna lite kort om vad som skett i min lilla vardag den senaste tiden! 


Det är redan min tredje vecka som sommarvärd i Luleå domkyrka. Jag trivs otroligt bra på jobbet, då mina arbetskollegor Ted och Lizzie är otroligt snälla, sysslorna är riktigt nice, plus att dagarna passerar så himla snabbt. Jag jobbar 40 timmar per vecka och är ledig på helgerna. Efter den här veckan går jag på mini-semester, men börjar om att jobba den 5/8 igen. 


Här är examenspresenter som jag fick för någon helg sedan! Jättefina Ittala rödvinsglas, plus en karaff också. Har velat ha dessa glas så länge. Nu vill jag och P köpa en vinflarra så vi kan testa dem, hihi. Hamnfestivalen var här i Luleå för någon helg sedan! Pelle var i Luleå med en kompis, så istället för att hänga läpp i avundsjuka tänkte jag göra helgen till någonting kul! Ena kvällen umgicks jag med fina vänner, b.la min bästis Elin, där vi förfestade hos henne ich Jesper och sedan drog vi till området för att dricka öl och bara hänga. Andra kvällen var jag med familjen, då mamma fyllde 50. Vi åt middag på fin restaurang, drack drinkar på Clarion och hade det supertrevlig!Jag och Elin bestämde oss för att ses några dagar senare. Hon käkade sushi och jag sallad efter att jag slutat jobbet och efter det cyklade vi hem till hennes lägenhet. Vi spelade tv-spel (som på den gamla goda tiden!), pratade om allt mellan himmel och jord, samt planerade nästa gång vi ska ses tillsammans med en annan fin vän till oss! <3


En fredagkväll åkte Pelle och jag till havet för att njuta av en ledig helg ihop. Det är så härligt att bara ha en liten, liten bit till närmsta sandstrand. Ljuvligt! 


Och i lördags åkte vi till P's föräldrars stuga, som ligger i Stavaträsk. Vi tillbringade en natt där (min allra första!) och det var hur mysigt som helst med öppen eld, kaffe i trädgården, en massa mygg (minuset!), promenad till sjön och tillbaka, spelkväll och vin, och en massa filtar när man skulle sova. Vi vill åka tillbaka snart igen! 

Det var allt för den här gången. Tycker det är så synd att jag inte använder min kamera så ofta längre, men det måste bli ändring på det! Hur det kommer ske får vi nog allt vänta på.
0 kommentarer