Må ni leva lyckliga i alla era dagar!💜

Jag har två bästa vänner, sedan jag var liten. Två som alltid funnits där när en behövt dem, tröstat en när en varit ledsen och skrattat med en när livet leker. Så mycket kul vi hittade på när vi var yngre, när vi var ute till sent på natten, gick på barnförbjuden bio (skräckfilm!!!), avslutade varje pluggkväll med popcorn och film, åkte EU-bil och lekte vuxna, åt pommeslåda med massor av dressing och gick på hockeymatcher och skrek med i hejarklacken. Allting var så enkelt förr, eller hur? Men någonting som gör mig så glad idag är att vi alla tre lämnade Skellefteå och bor numera i Luleå. Tove i en by söder om stan, Elin i en by norr om stan och jag själv mitt i smeten.
Men i lördags gjorde en av oss tre någonting så vackert, modigt och alldeles fantastiskt! Nämligen att säga ja i kyrkan till killen hon vill leva resten av sitt liv med - och det gjorde Elin tillsammans med sin Jesper <3!

 

Efter ceremonin i Österjörns kyrka. Så himla fina de är!

 

Adam och Pelle utanför kyrkan. Otroligt stiliga!

 

Min Pelle. Så stilig och fin i ny kostym och skor dagen till ära <3!

 

Medan brudparet minglade runt bland gästerna, passade vi på att ta kort på varandra vid logen. Här är Tove med sin Adam <3!

 

De glada bröllopsgästerna! : )
Jag blev så nöjd med besöket hos Isabell i fredags. Håret blev helt perfekt klippt i en kort page med kalla slingor.

 

Och här står vi. Vi tre tillsammans efter alla dessa år. Tänk att en av oss har gift sig! Livet är allt bra fint ändå och jag hoppas att det fortsätter vara det med dessa två vid ens sida <3!

Bröllopet fortsatte med middag, tal sång och fortsatt fest med dans, musik och fri bar på campingen (som dessutom pågick till halv fyra!). Det finaste av de finaste bröllopen helt klart. Grattis ännu en gång, Elin och Jesper!💜

0 kommentarer