Söndagsmys, plättar och solsken!

 
Canon EOS 40D Canon EF 70-200/4,0L USM
 
Marias hund Lycka, som också fick bli fotograferad av mig - så söt man kan vara!
Vaknade upp till solsken och en varm omfamning tidigt imorse. Jag klev upp, drog på mig träningskläder och gav mig ut på en powerwalk i morgonsolen. Härligt var det, och frukosten är mycket godare när man varit ute och rört på sig! Dagen har annars spenderats med lite plugg, kaffe, musik och så en massa kramar och pussar. För att inte tala om lunchen - plättar med grädde, frysta hallon och bananer, mums!
 
Vad hittar ni på denna söndag? 
 
0 kommentarer

Maria x2

 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II 
 

Det är lördag. Det är klassfest i Boden, men jag bestämde mig för att inte gå då jag blivit förkyld tidigare i veckan. Istället har jag hängt med fina Jenny idag! :-) Det resulterade i massor av shopping, shopping, shopping! Och kul var det! Det var längesedan jag kände så efter att ha gått på stan en hel eftermiddag. Jag fick med mig ett par linnen, en sjal, en jacka och så en tygpåse med mig hem. Härliga tider! Hittade ett par skor också som jag höll på att dreggla sönder... Får se om jag unnar mig dem senare.
 
Lägger upp två fina bilder på Maria när jag likaså är i farten. Alla bilder på henne är nu färdigredigerade och klara att skickas till henne, t o m bilderna på hennes hund. Ja, hund. Jag har fotat en hund för första gången på länge! Det var superkul! Hoppas på mer plåtningar med djur fram över :-)
1 kommentar

Smoothie och noll självkänsla

 
En smoothie om dagen är bra för magen!
 
Nu ska ni få veta någonting som varken ni eller jag kanske inte visste om tidigare. Det har varit KAOS hos mig den senaste tiden. Allting har egentligen rullat på i vanlig ordning med skolan/VFU´n osv. Jag fick t o m VG på min senaste tenta, heja mig liksom! Men att försöka fixa det här med bostadsproblem, käka penicillin samtidigt som man ska koncentrera sig till 100 % på VFU´n, oroa sig ang. sommarjobb och den kommande framtiden, ja det knäcker en inombords. Och då menar jag knäcker - det gör ont! Jag kände mig som ett litet barn här om dagen då jag ringde min mamma och kände hur tårarna kom trillandes ner för kinderna. Jag orkar inte. Det är kaos helt enkelt. Kaos. Kaos. Kaos. Ja, kaos. Och det absolut värsta av allt, det är att det går ut över de jag tycker mest om i hela världen. Mina bästa vänner, pojkvän och min fina familj. Jag försöker verkligen fixa och ordna allting själv, det är då det blir bäst enligt mig själv. Efter att ha pratat ut med min lilla mamma kändes allting lättare. Jag ska försöka sluta upp med att hålla för många saker inom mig! Det är bättre att berätta hur man egentligen mår och vad man känner än att inte berätta någonting alls, det är någonting som jag har lovat Pelle att göra i fortsättningen. Och det ska jag verkligen hålla. Försöka i alla fall. 
 
Nu gäller det bara att blicka framåt! Ingenting ska få bryta ner mig, inte det jag varit med om innan eller det som komma skall. Snart är sommaren här, och det ska bli den bästa sommaren någonsin. För det har jag bestämt! Imorgon vill jag göra en lika god smoothie som ovan, bättre start på dagen finns inte plus att det är ett perfekt mellanmål. Är magen glad bör Mariélle bli glad! 
0 kommentarer