Skoltjejen den sista augusti


Idag började jag på magisterprogrammet
Det var inte direkt någon särskild känsla, annat än att jag var lite nervös över personerna jag kommer läsa tillsammans med i ett helt år. Men det visade sig vara riktigt trevliga och glada personer, så efteråt kändes det riktigt bra! Enda minuset är att jag inte har lika mycket arbetslivserfarenheter som de har, men då är jag bättre på andra saker. 

Idag var jag på skolan från 08.00 till 18.00 (!!!), så jag ska alldeles strax kasta in handduken för idag för imorgon ska jag till skolan igen.
Just nu håller jag på att fixa en önskelista till min födelsedag! Tänkte visa den i ett annat inlägg, om jag lyckas få den färdig. 

Kram och godnatt! 
0 kommentarer

Fikadejt och en mysig middag för två

Idag har jag söndagsångest. Men det försöker jag råda bot på, genom att tänka på hur bra gårdagen var!
Det började med en tidig morgon, då jag vinkade hej då till Pelle som åkte iväg till LTU och skrev sin tenta. Jag som fortfarande var hemma hade en miljontals grejer att göra (ovanligt!), så jag gjorde det hela förmiddagen. Men på eftermiddagen mötte jag upp Camilla, som jag inte heller träffat på evigheters evigheter, för en fika på stan. Vi pratade om min utbildning och hennes jobb, plus en massa saker som hänt den senaste tiden. Det var så himla kul att ses! Efter fikadejten promenerade jag till ICA och handlade lite nödvändigheter, som jag sedan tog med mig hem.
 
 
Jag hade lovat P att det var jag som skulle stå för middagen, så han fick ta igen sig efter allt skrivande. Det blev saffranrisotto med handskalade räkor och parmesanost, och himmel vad god den blev! Om man nu får skryta så tycker jag att jag är en riktig hejare på att göra risotto. Och man får faktiskt skryta ibland. 
 
 
Det var en massa annat gott i den också, b.la. sharlottenlök, vitt vin, sockerärtor och chilifrukter. Vinet som fanns i maträtten drack vi också på sidan av. Eftersom det ändå var lördag, kom vi överens om att vi skulle gå ut och ta en öl lite senare på kvällen, så efter maten gjorde vi oss lördagssnygga.
 
 
Men det P inte visste var att det vankades efterrätt till kaffet! Det hade redan börjat mörkna, så bilden visar tyvärr inte sitt rätta "jag", men det får gå ändå. Jag hade gjort pannacotta på ahlgrens bilar, alltså tre olika lager med olika färger, eftersom jag hade hört att den efterrätten skulle vara supergod. Vi tyckte att den tyvärr var lite väl mastig och söt. Däremot var den himla rolig och göra, men trots det tror jag inte att jag kommer göra den fler gånger. 
 
Sedan gick vi ut på bishops där vi tog varsin öl och pratade lite framtidsplaner ihop. Är så glad att vi har varandra!<3  
2 kommentarer

Friday Friday Friday

 
Äntligen fredag! 
Idag har jag agerat hejarklack åt P som skriver tenta klockan nio imorgon förmiddag (suck, ja på en lördag..). Jag hoppas att mina peppande ramsor grejar sitt syfte åt honom. Det börjar nalkas skola för min del, så jag håller på och förbereder mig för fullt. En aningens nervös, men det ska nog gå bra. Igår var jag till biblioteket och fixade böcker, så jag har legat och läst hela dagen idag samtidigt som jag ätit körsbär (mums!!).
Men ikväll ska jag lägga böckerna åt sidan, för jag ska nämligen umgås med Frida och Jessica! Det var så längesedan som vi umgicks alla tre, så jag har längtat som sjutton!<3
 
Hoppas ni får en fin fredagkväll!
0 kommentarer