Söndagsmiddag deluxe

 
När vi öppnade kylen såg vi en bit oxfilé ligga i sin förpackning, nästan helt orörd.
Därför bestämde vi oss för att göra egen pepparstek till middag! Väldigt exlusivt och supergott efter nästan en hel dag av plugg och andra sysslor! Innan vi började med maten åkte vi iväg och handlade grovmalen svartpeppar och pepparmix till köttet. Vi valde att göra klyftpotatis i ugnen och så en grönsallad till. 
 
 
Men sen var det ju det här med sås...
Jag brukar alltid göra mina såser själv - från grunden! En klassiker till nötkött är ju "beasås" men eftersom jag varken gillar den eller älskar att stå och göra en sån sås, fick det bli kall pepparsås istället (på burk, hehe). 
 
Middagen blev jättegod och nu är jag proppmätt...
0 kommentarer

Idag känns det lite extra bra

 
En mysbild från We♥It
 
 
Igår hade jag en jättemysig middag med min pojkväns familj
♥Har bokat en tripp ner till Stockholm och Eskilstuna i januari med finaste killen i världen
♥Sitter och planerar lite hur det ska se ut i lägenheten - det kommer bli så mys!
♥Skrev klart en uppsats idag, tummen upp för mig
♥Det blir egen pepparbiff till middag
♥Det är höst, det är söndag och jag är glad
0 kommentarer

Höstigt och mysigt från H&M

 
 
 
 
Hösten är min favoritårstid!!
Även om det blir mörkare för varje dag, kyligare vindar och deppigare humör - så gör det ingenting, ibland. Därför kan man njuta av de otroligt vackra fägerna naturen bjuder på, mysa i de fina höstplaggen, dricka en kopp te med en varm filt runt om sig! Höstplaggen är nog favoriterna, då jag varken är stormförtjust i att bära shorts eller långkallsonger. Jag hade först en plan på att knåpa ihop ett roligt kollage, men kom på att jag fortfarande inte installerat Photoshop på min dator - därför satte jag bara in bilderna på kläderna i inlägget, tråkigt nog. Jag skulle gärna vilja bära dessa enkla plagg från H&M en dag i skolan, på jobbet eller bara hemma. Jag är lite farlig på att bära rätt så färglösa plagg (då grått och svart tilltalar mig väldigt mycket), därför tänkte jag att ett par färgade strumpbyxor kunde pigga upp lite! Och för övrigt så är jag jättesugen på att införskaffa ryggsäcken, då jag inte är någon handväsk-tjej, men en dag kanske jag blir? Vem vet!
 
2 kommentarer