Det här med att överleva januari

 
 
Livet spenderas framför skärmen, där orden flödar från tangenterna så att fingrarna blöder. Har faktiskt börjat fatta tycke för indie electronica-musik, till min pojkväns förtvivlan, vilket ändå får gå på repeat om och om igen här hemma. Hela Luleå stad håller på att bli insöad, men frågan är om det någonsin kan hända en hel stad? Hela jag är less och säkert många andra också. Jag försöker få ut min frustration genom att meditera liggandes/sittandes på golvet i vardagsrummet. Köper färska blommor för att pigga upp hemmet, men också mitt humör. Tränar för att det är kul och inte för att jag måste, en note till mig själv. Tittar på resor till varmare breddgrader. Har köpt en flaska bubbel som står och väntar i vitrinskåpet på att få öppnas. Frågan är bara när. Och så har jag nog aldrig sökt så här mycket jobb som jag gör nu, snälla ge mig bara ett?!
 
 
 
Ikväll ska jag i alla fall överleva den allra sista dagen i januari med bravur. Med den finaste blusen i fräckaste mönstret, en whiskey sour i handen och dansa loss som aldrig förr. För mig handlar det om att överleva. Jag verkar ha lyckats i år också.
 
-Bilderna är från wehartit!
0 kommentarer

Äntligen fredag och min nyaste muminmugg


Vädret är bland det värsta man kan prata om, enligt mig. Men jag säger bara ett ord: kaos! Alltså på riktigt K-A-O-S! Hela Luleå står stilla p.g.a. detta väder. Så om ni inte tycker om snö, bitande kyla, kaosigt snöväder, inställd kollektivtrafik, halka osv. så ska ni definitivt inte bosätta er här uppe. Ett tips bara...
Trots detta väder som gör att jag och P känner oss väldigt insnöade, så är det ändå fredag! Det tänkte vi fira med pulled pork, som står och gottar sig i ugnen just nu, samt en bra film. Mitt i allt detta kom jag på att jag inte visat min allra nyaste muminmugg!
 
 
Tadaaa, Tove-muggen! Detta måste vara min finaste hitills, då jag knappt vågat dricka ur den ännu. Tycker väldigt mycket om motivet på den, då jag tror (?) att det är den första målningen som gjordes. 2014 fyllde Tove Janssons konstverk 100 år, varav därför den här muggen blev till. Jag hade sådan tur att jag fick den i julklapp av Pelles mamma <3.
 
Blev så himla glad!
0 kommentarer

New In

 
Här är mina nya örhängen som jag köpte i söndags! Det är märket Snö of Sweden, vilket är en av mina favoriter. Kunde bara inte låta bli att införskaffa dessa, då de passar perfekt att ha på sig till vardags. Jag är inte direkt någon tjej som älskar att bära smycken, speciellt då det kommer till stora halsband, örhängen osv. Tacka vet jag örhängen som sitter fast ordentligt i öronen. 
 
 
Har ju glömt och berätta att en del designändringar har gjorts här på bloggis! Om inte annat så har ni säkert redan märkt av det. Vad tycker ni? Blev det bra? Är i alla fall väldigt nöjd över att mina instagrambilder syns i menyn, mycket bra grej då ni lättare kan hitta mig där också. 
Just nu spinnar jag vidare på en header, då jag inte haft någon sedan... ja två eller tre år sedan sist. Det måste genast bli en ändring på detta!
 
Problemet är att jag bara har lite svårt och bestämma mig hur den ska se ut...
2 kommentarer