Inspiration slokhatt

Slokhatten är tydligen väldigt het som synes i butikerna just nu
Jag har länge suktat efter en slokhatt, då sångaren Miss Li länge inspirerat mig med en sådan i olika färger, Nu ser man var och varannan i butikerna, speciellt då jag var i Stockholm så gick många tjejer och bar på en sådan trots några minusgrader som hängde i luften. Den passar i princip till det mesta och piffar upp allt ifrån klänningar, till jeans och skinnjackor. Skulle gärna vilja äga en själv, då jag tycker så mycket om att ha på mig saker på huvudet. Tidigare var det mycket hattar som jag hade, men nu har det mestadels blivit mössor.
 
Vad tycker ni om just slokhattar? 
 
0 kommentarer

Tillbaka till verkligheten

Igår landade jag i ett kallt, blåsande Luleå efter att ha varit borta i fyra dagar
Skönt med ett break för både Pelle och mig, kände vi. Det är så sällan vi hittar på saker då endast plugg kretsar kring våra stackars huvuden. Summan av kardemumman så var resan fantastisk kul! Vi hann med så mycket på så kort tid, vilken vi båda blev nöjda över. Hittade både det ena och andra som jag gärna ville ta med mig hem till garderoben i Stockholm, men tyvärr så fick det endast bli två otrligt fina klänningar att välja mellan till festen i lördags, smink och smycken. Men det blev nog mycket ändå! Klänningen jag valde att ha på mig var så fantastisk fin, så jag tror den förtjänar ett eget inlägg här på bloggen lite senare. 
Annars då? Skolan rullar på och är lite smått värre än vanligt. "Tyvärr" jobbar jag till helgen också, men jag får helt enkelt försöka tänka positivt. 
 
Nu ska jag fortsätta grädda mina pannkakor, sedan röra mig mot Porsön och bibblo, någon rackare satt ju med ALLA böcker från referenshyllan tidigare idag... Suck!
 
0 kommentarer

Stockholmsbesöket

Mobilbloggar på tåget
Underbart är kort, som man brukar säga. För nu är jag och Pelle på väg till Eskilstuna, där vi ska hälsa på hans syster Elisabeth med familj. Det ska bli jättekul att få se hur de bor! Imorgon väntar festligheter på en herrgård där Elisabeth ska firas, för hon har fyllt 30 bast. 

Det har varit en trevlig vistelse i huvudstaden - mysigt hotell, god mat på en fin restaurang, fotografiska, shopping, promenad i Gamla stan och så har jag fått rå om världens finaste pojkvän! Som vi har längtat efter allt slit i skolan och på jobbet. Här kommer lite bilder som jag tagit med mobilen:


0 kommentarer