Bad day

 
 
Jag har haft en riktig dålig dag... När jag slog upp mina trötta ögon imorse var den helt okej, men därefter har det bara gått utför... Som för ett stup ungefär. Kan inte minnas när jag egentligen kände mig noll procent stressad, glad och allmänt sprallig senast? Det gör ont bara jag tänker tanken! Sen i julas har stressen krypit närmare och närmare, sömnlösa nätter, ont i huvudet och magen och så har jag tappat en hel del vikt - trots att jag egentligen inte har velat. Vad gör jag?! Det som får mig att må bra nu är framför allt träningen, där kan jag känna att jag kan slappna av för ett tag och bara köra mitt race. Precis som jag vill ha det. Så fort jag lägger mig ner drömmer jag om att få åka iväg, långt bort från det här jobbiga och bara få vara. Få fota massor, leva i nuet och känna mig glad. Just nu känns den känslan så långt borta. Men jag hoppas innerligt att den kommer tillbaka - för gör den inte det så vet jag inte vad jag gör? Jag kanske måste åka iväg och leta den?
 
Jag skulle göra vad som helst för att hitta tillbaka till en bra magkänsla just nu.   
1 kommentar

My new wallet!

 
 
I samma veva som jag köpta denna snygga klänning från Monki, föll jag även för denna plånka ovan. Jag kan säga att det inte är min första, äger både en röd och en brun men kände för någon fin pastellfärg då jag själv inte klär i sådana färger särskilt mycket. Denna kommer jag matcha till mycket framöver då jag älskar både stora väskor och plånböcker ;-)
0 kommentarer

Regn+plugg= bra?

Sitter hos min pojkvän och pluggar. Har seriöst bott här hela (!!) veckan hittills! Rätt skönt, med tanke på att jag har haft lektionsfritt hela denna vecka. Sedan är det bra att ha någon att bolla med också.
Idag regnar det i Luleå, i februari av alla månader! Vad hände? Visserligen bra för min del, men de som har sportlov då? It sucks!!

 

 

1 kommentar