At my grandma´s

 
Min gårkväll i bilder - god mat, ett glas rosé, fräsch efterrätt, mormors örtaträdgård.
Igår efter jobbet åkte jag till mormor och hennes man som bor i centrala Skellefteå, på fjärde våningen i ett lägenhetshus med utsikt en bit över stan. De bjöd på jättegod mat, dryck och så en supergod efterrätt som jag gärna äter igen. Eftersom att kameran fick hänga med passde jag på att ta lite bilder på mormors fina örter och växter på deras inglasade balkong. Jag sov över och passade på att ta en liten sovmorgon till nio - härligt! Just nu sitter vi och funderar på vad den här dagen ska erbjuda, och än har vi inte kommit på vad. Vi får väl se helt enkelt!
0 kommentarer

Midsommardagen

 
Jag osminkad, i min söta vita midsommarkrans!
Min midsommarhelg har spenderats med jobb, men imorgon är jag ledig. Denna kväll har spenderats hos mormor och GV där det har ätits god mat och pratats massor. Fota hann jag också göra. Försöker även passa på att träffa så många jag kan då jag inte vet när jag åker tillbaka till Skellefteå något mer i sommar. Det har varit lugnt och skönt hitintills och på måndag eller tisdag kommer Pelle ner. Ska bli kul!
 
Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg! 
0 kommentarer

Instagram 4

Ännu en kik på min instagram om  vad jag riktigt har haft för mig på senaste tiden!
 
 
Morsdaghelgen var jag iväg till Skellefteå för jobb, då fick jag se denna sötprick ta ett bad i sin balja - fina Malte!
 
 
Tog en paus i tentaplugget och skådade äppelträdet som stod i blom
 
 
Att dricka kaffe ur en söt, färgglad mugg kan verkligen pigga upp ens vardag!
 
 
Efter att ha skrivit en jobbig och absolut noll efterlängtad mattetenta förtjänade jag och mina kamrater det här, helt klart! En middag på Båten inne i stan med god mat och dryck
 
 
Mina favorittöser - Amanda och Frida 
 
 
I lördags var  jag på Jennys 25-årsfest som avslutades med utgång i stan. Jag hade på mig en supersöt blus, svarta jeans, höga klackar och körde på rött/orange läppstift till det!
 
 
Pelle kör stenhårt med mig angående övningskörningen - och det behövs verkligen då jag har legat på latsidan alldeles för länge och prioriterat annat...
 
 
Igår hade jag en efterlängtat dejt med Amanda i stan. Vi fikade, hon shoppade och sedan avslutade vi kvällen hemma hos henne med en supegod (!!!) middag och sedan gymmet, love it!
 
0 kommentarer