Dåligt bloggande och sista april

Här har det varit tyst i några dagar...
Men det skadar nog ingen? Ibland är det skönt att bara få stänga av mobilen, lägga datorn åt sidan och bara ta fram papper och penna för att skissa lite eller läsa någon bra bok. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade mer tid till sådant, men som det ser ut nu så finns inte de möjligheterna. Det är mycket nu, men jag jobbar på väldigt bra när hjärtat är halvt stressat och resten lugnt. Precis som min gymnasielärare lärde mig om att positiv stress kan vara bra stress, då det oftast beror på hur vi människor väljer att lägga upp den i vår vardag. Det ni!
 
Förra helgen var den bästa på väldigt länge, då mamma och pappa kom upp på besök. På fredagen blev jag blondin hos frissan (helnöjd, men lite ovant!) och på kvällen överraskade jag dem med en god middag hemma hos mig och jag fick fina rosor att ha på köksbordet. På lördagen visade jag dem runt i stan och vi kikade lite i butiker och åt sallad till lunch. På kvällen hade jag bokat bord på nyaste stället i stan - UNIK. Pelle var med och vi åt supergod mat och drack gott. En supermysig kväll som avslutades med spel och snack. På söndagen åt vi mysfrukost och sedan promenerade vi lite innan de skulle åka hem igen, väldigt tråkigt och ensamt blev det allt Måndagen och tisdagen har gått i en rasande takt, då jag har haft fullt upp med träning, sångövande och så ha kraft och energi till alla söta barn på förskolan. Men idag är det valborgsmässoafton, och det firas på det absolut lugnaste sättet med mat, lite majbrasa, lite sång och kanske någon bra film samt fyrverkerier. 
 
Hoppas ni får en mysig kväll! Själv tänker jag slå mig själv på fingrarna då jag inte fotat särskilt mycket alls med kameran på senaste tiden. Vad händer i våra länder? Var hittar jag inspiration? Var är mina modeller? Var är vårsolen? H J Ä L P.
0 kommentarer

SM-Guld!

Vet ni vad, kära läsare?
Just nu är jag otroligt lycklig! Och det beror inte bara på att jag har fått väldigt många unika besökare här på bloggen (hatten av för er - tack så mycket!!), utan det beror självklart på att Skellefteå AIK tog SM-Guld igårkväll! Helt galet, andra året i rad ju! Det spritter i kroppen och man blir så där glad, så glad att man verkligen önskar att man fick vara där på plats på torget och fira tillsammans med nästan hela Skellefteå. Tyvärr går inte det, då det är mitt i veckan, men som tur var kunde jag se en livesängning på SVT-play som slutade alldeles nyss. Trots att jag inte är så jättestolt över att vara från Skellefteå p.g.a andra orsaker, så är jag otroligt stolt över det mäktiga hockeylag som bär upp stadens namn och image. Trots en del motgångar har dem gemensamt gjort det igen, och det finns inget som kan ta ifrån dem detta. 
 
 
Sveriges bästa lag, Skellefteå AIK!
 
 
Och det firar jag med att lägga upp en bild på mig själv från förra helgen, då jag var festfin i min klänning från Monki. Just nu, om man bortser från guldfeber, är jag sjuk och väldigt nere. Jag vill att det helst ska försvinna nu så jag får tillbaka min energi, för den behöver jag mer än någonting annat just nu. 
0 kommentarer

Pannkaksfrukost

Imorse klev jag upp tidigt för att förbereda lite frukost, bland annat pannkakssmet 
Det tog förstås emot lite, då någon fin person låg inbäddad i täcket bredvid och sov så fint
Efter att ha fixat i köket drog jag på mig träningskläderna och powewalkade genom stan och tillbaka. Härligt ute, trots att solen inte hade kikat fram ännu. När jag kom tillbaka gjorde jag en frukost till en överraskande pojkvän som vaknade lite senare. Så mysigt att få äta frukost ihop, har saknat det!
 
 
 
 
 
 
Vad hittar ni på idag?
1 kommentar