Trettionde mars

Igårkväll efter att jag slutat jobba skyndade jag mig hem fortare en kvickt...
Jag visste ju vad som väntade! Eftersom jag och Pelle aldrig fick vår två-årsmiddag som vi önskat, bestämde vi oss för att skjuta upp det till dagen igår. Jag sminkade mig, bytte om till min svarta 60-talsklänning och fixade håret. Pelle var så stilig i skjorta och slips, åh vad han är underbar!
Vi promenerade i kylan, som kommit under dagen, och hamnade i Norra hamn vid teatern. Restaurangen heter Bistro Norrland och var ett himla mysigt ställe blandat med det moderna och lite äldre stuk på inredning. Personalen var trevlig och maten var fantastisk god! Efter den mysiga middagen gick vi på nyöppnade Unik och tog ett glas, pratade och hade det supermysigt. 
 
En kväll vi båda två sent ska glömma. Lyckan är oändlig! 
0 kommentarer

Om alla andra dagar vore som denna

Torsdag idag, och den har varit hur bra som helst! Det började med att jag klev upp relativt tidigt, klädde på mig, satte upp håret och käkade frukost medan Morgonpasset i P3 ekade i mina öron. Bra start! När klockan visade sig 07.45 klädde jag på mig och gick ut i morgonsolen. Mina steg blev många, då jag plöstligt hamnade på ett nytt ställe i den här staden som jag aldrig tidigare besökt. Jag hälsade på min kommande VFU-plats. En förskola som visat sig ha funnits rätt länge i den här staden. Typ sen 70-talet, om jag inte minns helt fel! Det var med blandade känslor under tiden som jag var där, men jag tror och hoppas att intsällningen om att trivas där i hela fem veckor kommer finnas med mig. En och en halv timme senare promenerade jag tillbaka hemmot, men valde att ta strandvägen hem. Så otroligt vackert att gå omkring där bland rikemännens hus och känna sig så liten och oskyldig, men samtidigt fri. Väl hemma möttes jag av finfint besök, min moster, kusin Malte, tant Emma och lilla Hedvig hade åkt upp hit till Luleå från Skellefteå, det var kul! Medan de spanade in min lägga passade jag på att byta om och sminka mig så vi kunde gå till stan. Vi lunchade, de shoppade och så fikade vi - det var väldigt mysigt och extremt soligt ute. Tråkigt nog skiljdes vi åt då de skulle köra hemmåt, så jag smet in på Bodyshop och köpte schampoo, balsam och hårolja och gick sedan hemmåt. Där satt Pelle i min soffa med en kokbok i högsta hugg med kurrande mage, så vi snörde ihop en pizzadeg och hade tomatsalami, lök, paprika, tomatsås, ost, rostade pinjenötter och ruccolasallad på, supergött! Vi pratade om tentan som han skrivit i princip hela dagen idag och myste på.
 
 
 
Sedan åkte han hem till sig och nu sitter jag här och tänker kolla på Top Model innan jag somnar för kvällen. Jag önskar att alla torsdagar kunde vara så här bra, för då skulle hela världen stråla av solsken.
Puss från lilla mig!  
0 kommentarer

Fikadejt!

Tidigare idag tog jag en liten paus från alla måsten och träffade Camilla
När det finns sådant som gör en superstressad, då är det bara skönt att få sätta sig ner på ett fik tillsammans med en fin vän och para om allting mellan himmel och jord. Så gjorde vi idag. Vi bestämde träff på Mat och Prat i stan, där de har så himla goda lattar att jag dör (!!!). Det var första gången på länge som jag tog med mig min kamera på stan, vilket jag tänker fortsätta göra. Ibland glömmer jag bort det väldigt lätt, eftersom den är rätt klumpig och ha med sig men oh så värt det då man kan fånga vissa ögonblick. 
 
 
 
 
Som den här goda latten och cheescaken till exempel, mmm...
 
 
Här har vi Camilla! Det är alltid trevligt och fika med henne, då vi dessutom alltid har någonting kul att prata om. Vi har spånat lite på en fotografering framöver, hoppas verkligen det blir av!
 
 
Det var min onsdag det. Hur var eran?
0 kommentarer