Hårinspiration

Jag har bokat tid hos min frisör i början av mars med en halvspänd känsla i magen
Det känns både som "äntligen!" och "ånej, måste jag?" samtidigt som jag i alla fall bör klippa topparna, det är verkligen dags för det. Mitt hår växer som ogräs, så nu har jag någon form av medelång page? Den mörkröda färgen gör mig otroligt deppig och less, samtidigt som den är fin på något sätt? Men nä, jag behöver en liten förändring känner jag! Bort med det mörka och dystra. Sedan jag började färga håret hos min frisör i september förra året, har det på ett sätt blivit ett litet problem för mig och det är ju att jag måste färga någon gång om sänder. Sedan är det röda så himla svårt att hålla fint och i toppskick en längre period, så nu tänkte jag faktiskt bli lite ljusare. Min riktiga hårfärg är av en blandning mellan honungsblonda nyanser samt många röda skiftningar i sig - så jag tror att en uppljusning kommer bli toppen! Det var ett tag sedan som jag var riktigt ljus, så på något sätt skrämmer det mig en aning. Men min frisör har förhoppningsvis en bra plan på vad hon riktigt ska göra med mitt hår, så vi får se! Tankarna kring klippningen varierar lite. Här om dagen tänkte jag på riktigt kort hår, men nä. Jag har haft det en gång tidigare och jag saknade verkligen att ha uppsättningar under den perioden. Jag gillar page, så jag funderar på att hon ska få klippa ett par centimeter i alla fall. Tack vare mitt otroligt tjocka, fina hår, gör att jag faktiskt kan både sätta upp i tofsar, flätor, donuts och göra enklare frisyrer om jag vill - det är ju nice!
 
 
 
  
 

 
 
 
 
Nu är bara frågan - hur ska jag göra? Jag har så himla svårt och bestämma mig, så jag tar mer än gärna emot tips ifrån er! De flesta bilderna är från google, men två av dem kommer från bloggar som jag följer slaviskt.
0 kommentarer

Rut

 
Canon Eos 40D + Canon EF 70-200/4,0L USM
 
Så himla kul det var att få fota alla dessa tjejer som var stylade kring ett Lady Gaga-tema, det bästa jag fotat på länge!
Här har vi Rut. Jag tyckte väldigt mycket om hennes styling och den markanta makeupen i färgen lila - mycket passande bakom masken! Det märktes att hon var van att stå framför kameran, då jag tror att hon modellat och poserat några gånger tidigare. Hon har en självsäker blick som kommer kunna ta henne otroligt långt inom vilken karriär vad hon än väljer.Är otroligt nöjd över bilderna på henne och det tror jag att Amanda också är. Hoppas innerligt att Rut vill bli fotad fler gånger utav mig, det hade varit superkul! 
 
Idag är jag uppe med tuppen och det har sina orsaker - nu först tvättstugan, sedan ett ordentligt frukostintag och en massa annat som ska göras inför middagen. Ciao så länge!
0 kommentarer

Beroendeframkallning och sne vecka

 
 
 
Mitt nya beroende - bananpannkakor med kvarg och en massa frukt och bär, mums!
Hej alla ni som läser min blogg. 
Jag vill först och främst tacka Er för att ni står ut med min text, mina ordval samt bilder jag väljer att visa och dela med mig såklart, men också för att ni orkar med mig och min upp - och nervända vardag. Tack vare den här bloggen gör att jag, i mina med - och motgångar, får chansen att skriva av mig ordentligt om smärta, hur ledsen jag kan vara ibland, lite om skolan samt hur underbart livet ändå är i många stunder. Ni som läser den, ni gör mig väldigt glad och kommentarerna jag får lite titt som tätt gör mig så lycklig och varm i hela kroppen att jag vill krama varenda en av er!
Tack så mycket, ni är guldvärda
 
Eftersom min vecka har varit sisådär, men samtidigt haft några små solglimtar glittrandes framför mina ögon, tänkte jag skriva upp några punkter som gör mig otroligt lycklig just nu: 
 
♥ Jag har kommit igång ordentligt med träningen nu och det gör att jag blir starkare, piggare och mer fokuserad på allting annat i vardagen
♥ Det har varit vår här i Luleå i veckan, vilket känns härligt på ett sätt då jag har fått använda min fina turkosa kappa
♥ Jag har sån himla tur som har världens finaste vänner - de ställer alltid upp och finns där för mig i alla väder
♥ Framtiden ser ljus ut, trots att den skrämt mig så mycket innan
♥ Snart kommer mina nya Dr.Martens hem till mig, som jag har längtat
♥ Min pojkvän gör mig till den lyckligaste tjejen i hela världen, är så glad att han finns
♥ Imorgon ska jag ha middagsbjudning för första gången i min lilla lya, längtar som sjutton
0 kommentarer