Mysfredag

I veckan har bloggis fått vara en del, eftersom plugget har tagit över i princip hela min vakna tid. Men idag kände jag för att göra något annat. Skippa träningen. Promenera runt på stan. Bara vara. Först blev det en lunch med Elin på Mat och Prat, där jag tog deras goda cesarsallad. Fint att se henne och att hon kom in till stan på sin lunch : ) 

Försökte göra mig lite fredagsfin!

Efter att Elin tog bussen tillbaka till jobbet, gick jag runt och kikade lite i butikerna. Det är så härligt och se alla vårkollektioner som kommit, samtidigt som det dröjer så länge tills våren verkligen infinner sig här i Luleå. Vårplaggen får helt enkelt vänta ett tag till! P ringde mig och undrade om vi kunde mötas på stan. 


Jag sa att han kunde komma till Unik för att ta en fredagsfika med mig, och det ville han såklart göra<3!  Där satt vi och planerade lite inför kommande veckan, för då kommer P att börja sitt nya jobb. Så vi insåg rätt så snabbt att det här är vår sista lediga fredag tillsammans. 

Därför kommer vi göra det extra mysigt ikväll med en mysig middag, film och tända ljus. Hoppas ni också får en fin fredag! 
Puss. 
0 kommentarer

✂️✂️✂️✂️


Så var man korthårig
Och det känns riktigt bra! Faktum är att jag saknar inte det långa alls. Kanske att ibland kunna sätta upp det i en boll på huvudet, men det kan jag fullt leva utan. Det torkar mycket snabbare när en duschat och det behövs inte lika mycket produkter som det gjorde tidigare. Ett stort plus är att mitt ansikte kommer fram betydligt mer, vilket jag har fått så mycket beröm för : ) Jag var och tränade  tidigare ikväll, och där var det en märkbar skillnad -bara att slippa svettas i nacken på grund av långt hår känns ju helt fantastiskt! Nästa gång jag klipper mig, planerar jag att färga det. Vet inte hur, men får försöka hitta lite inspiration tills det är dags. 

Vad tycker ni om min nya frilla?
4 kommentarer

Dags att klippa

För några dagar sedan insåg jag hur tjockt och långt mitt hår blivit sist jag klippte det (i september!). Mitt hår har en tendens att växa snabbt på sin längd, men också bredden. Som ni förstår så har jag riktigt tjockt och fylligt hår, vilket är bra men det behöver sin tid hos frisören. I september klippte jag en kortare 60-talsbob med bred pannlugg. Den har fått klippas lite då och då och senast var dagen före julafton. Det var då som min frisör sa att jag har ett av de friskare håren hon någonsin stött på. "VA?!", tänkte jag. Visserligen är jag snäll mot det och låter det självtorka (ibland), försöker använda bra och rättvisa produkter, borstar det sällan och ja, ni vet ju säkert själva. Men efter att jag klippte det senast har suget om en riktigt kort frisyr funnits i mina tankar. Jag har haft kort hår nu en väldigt lång tid, men det kortaste är strax ovanför axlarna, och för mig är det egentligen inte kort. Snarare, mellanlångt?
 
 
 
 
 
 
Men, nu har jag bestämt mig. Jag vill verkligen har en kortare frisyr! Jag vill framhäva mitt ansikte, som alltid lyckas gömma sig mellan mina hårlängder. Jag vill visa att det är snyggt att ha kort hår, för det är det. Det är klart att jag haft en tanke om det ens kommer att passa mig, min stil och fram för allt mina glasögon som jag bär varje dag. Men med dessa inspirationsbilder från min Pinterest känner jag mig trygg. Jag tror det kommer att bli riktigt fint! Vad tycker ni?
 
Eller, ja. Nu finns det ingen återvändo. Idag klockan 10.00 sitter jag, förhoppnings mer redo än någonsin, i frisörstolen.
1 kommentar