Efter en intensiv vecka...


...tar jag igen mig lite! Det har varit en av de tuffaste veckorna i mitt liv, både fysiskt och psykiskt, vilket känns både i kropp och knopp. Men jag klarade det utan allvarliga konsekvenser och kan nu fokusera framåt. Känner mig så fruktansvärt bra och är väldigt stolt över mig själv över vad jag åstadkommit! 
Just nu sitter jag på Café Unik i stan för en av världens godaste luncher som ni ser på bilder ovan. Pumpasoppa med chili, supergott! Känns lite skumt att sitta själv och äta, när i princip alla runt i kring har sällskap. Men vad passar väl bättre då än att ta upp blocket och anteckna lite för hand? Det funkar. 
Sedan ska jag gå omkring och strosa i butiker samt försöka tänka på annat för en liten stund. Sedan kommer P och hämtar upp mig för en myskväll hemma med god mat och film. 
 
Hoppas ni alla får en supermysig fredag! <3
Det ska jag ha!
0 kommentarer

Continue to be blonde?

 
Jag saknar att vara så här fint klädd, vackert sminkad och snygg i håret. Dock saknar jag inte att skela så där mycket på bilden ovan och de extremt torra vinter-läpparna, haha. 

 
Det här var kring Lucia i december förra året, då var håret nästintill perfekt. Mitt hår växer som ogräs just nu, även i stressiga tider. Min rödlätta naturliga hårfärg börjar sakta, men säkert, komma tillbaka. Det känns inte okej. Jag vill fortsätta vara blond! Tycker det är så himla fint och dessutom passar jag rätt bra i det. Jag får försöka hålla ut till april, för då ska jag äntligen få komma till min favoritfrissa för att bli ompysslad.
 
Vad tycker ni? Har ni något tips på vilken hårfärg och frisyr jag bör ha? Skriv gärna vad ni tycker! Har noll idéer just nu... 
0 kommentarer

Att försöka flytta på stenen i bröskorgen

 
→ Klockan är inte ens elva och jag har redan druckit fyra (!!!!) koppar kaffe...
→ Femte natten i rad som jag sover dåligt, vad är det för fel på mig?
→ Jag skulle gå ut med soporna, men halvvägs dit halkade jag och slog armbågen i marken. Vad är oddsen?
 
 
→ Sitter och skriver samtidigt som nerver spökar omkring i kroppen. Inte så bra kombo...
→ Önskar att jag vore på en helt annan plats än här just nu. 
 
 
→ Försöker tänka positiva tankar, men när jag tänkt så halva vägen, bryts de ner av negativa sådana. 
→ Mitt chokladbegär är STORT! Finns det nått hemma? Nepp. 
→ Har fortfarande inte fått något jobb ännu...
 
Positiva klubben har vaknat till liv, eller icke-liv, eller...Ja, kalla det vad du vill. Jag ska forsöka vända på detta till någonting bättre innan dagen är slut. Tror att jag kan behöva det. 
 
Kram!
1 kommentar