Estelle 2

 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Den här bilden är en utav mina favoriter på Estelle!
Söndag. Idag har jag bara slappat och deppat, kan man väl säga. Så får det vara ibland. Min fina pojkvän har försökt få mig på bättre humör genom att vara så där supergullig, säga fina saker, bjuda på supergod milkshake och t o m köpa en liten grej som jag "råkade" tittade lite väl länge på. Och ja, han lyckades. Otroligt, va? Jag har världens bästa pojkvän! Blir dock så himla trött på mitt humör just nu... Det går upp och ner hela tiden. Men jag hoppas att det blir en ändring på det snart, för det är ju bara jag som kan fixa det. 
 
Nu ska jag ta en powerwalk i kvällsvärmen. Tjing!
 
1 kommentar

Finaste Estelle

 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Det här är Pelles systerdotter Estelle. Hon är tre år och är världens finaste lilla prinsessa!
Det har varit lite dött här på sista tiden, känner jag. Det beror på att jag jobbat, jobbat och ja - JOBBAT. Oavbrutet i princip. Jag har varit allt annat än energisk efter mina jobbdagar. Har stupat i säng med huvudet före ner i kudden, och en av gångerna somnade jag med kläderna på! Igår blev det en kortare dag än väntat, så jag fick i alla fall umgås lite med Pelle, laga och äta en god middag och sedan vara med Jenny för att få tänka på lite annat än bara jobb. För några dagar sedan kom jag och Pelle på att vi skulle försöka åka iväg på en liten mini-semester i början av augusti, för att få komma bort och bara vara tillsammans. Vi tycker jättemycket om Stockholm, båda två, men tyvärr blev det kruxigt med flygavgångarna så vi har bestämt oss för att eventuellt åka ner dit någon längre helg till hösten istället. Nu fick det bli...- Örnsköldsvik! Haha, det kanske inte var speciellt tippat men det var faktiskt min idé från början! Då kan vi köra ner utan problem med bilen och det kommer inte kännas som vi är hur långt bort som helst, vilket är väldigt skönt. Vi har tänkt åka båt ut till Ulvön, bada, kanske eventuellt ta oss an Skuleberget och så se oss omkring lite. Tre nätter blir vi borta och det ska bli otroligt skönt att få komma iväg, bara vi två. Längtar som sjutton!
 
Idag är det lördag, vilket innebär att jag äntligen är ledig tills på måndag! Jag tror det här kommer bli en bra dag, även om jag känner mig smått trött. Ikväll blir det i alla fall att gå ut i stan och äta med Jenny. Ska bli himla trevligt :-) 
0 kommentarer

Instagram 5

Här kommer lite av min senaste instagramuppdatering där det visar sig att jag gjort allt och ingenting:
 
 
När jag och Pelle var i Skellefteå senast så passade vi på att besöka Stadsfesten då den precis börjat - här äter vi grekisk gyros vid älven, awesome!
 
 
En av mina många frukostar i Skellefteå.
 
 
Kusin Malte charmar en efter att ha sovit över hos mamma och pappa! Supergullig. 
 
 
 
Här dricker jag en supergod latte klockan halv nio på morgonen efter ett morgonmöte via jobbet. Perfekt grej att starta dagen på, enligt mig.
 
 
Här sitter jag och solar lite på jobbet i mina ormbyxor. Supersköna, men kanske inte så värst snygga?
 
 
Den första jordgubben som Pelle plockade ur landet, och den fick jag!
 
 
Efter en tråkig och ledsam dag avslutas den vid havet med den finaste 
 
 
En dag besöker jag, mamma, pappa och Pelle Gammelstaden. Vi fikade, shoppade och njöt av solen. Vi avslutade med att äntligen gå in i den medeltida kyrkan (jag var den enda som inte gjort det..) som finns i Luleå!
 
 
Igår morse tog jag mod till mig och bakade kardemumma - och kanelbullar innan jag började jobba.
0 kommentarer