Hej då Sverige, hej Prag


Imorgon börjar mina studier ta fart igen, men jag tänker vänta med dem i några dagar till
För idag åker jag och Pelle på vår första resa tillsammans utanför Sveriges gränser. Vi kom fram till att Prag vill vi mer än gärna upptäcka och utforska tillsammans, och så fick det bli! 
Det ska bli så spännande och roligt att komma iväg lite, bara vi två!❤️ Kameran får självklart hänga med och wi-fi kommer finnas på hotellrummet, mer perfekt kan det inte bli! 

Vi hörs om fem dagar, ta hand om er!
0 kommentarer

Ny frisyr!


Idag, efter lite städning och fix här hemma i lägenheten, var det dags för ett besök hos frissan! Jag hade bokat både klipp och färg, så var lite små-nervös då jag egentligen inte hade någon exakt idé om hur jag ville ha det. I juni klipptes min långa page till en betydligt kortare frisyr, men i sommar har håret vuxit som ogräs på riktigt... Så jag kände för lite förändring. 


Det blev superkort och uppklippt i nacken och längden fick stanna kvar, då endast topparna kapades. Sedan blandade hon i en askblond nyans för att få bort mina "rester" i håret efter sommarens varmaste dagar. Är supernöjd och så glad över att det blev så bra! 

Just nu håller jag på och packar för brinnande livet, haha. Om ni undrar över anledningen så kommer jag uppdatera om den imorgon! 
0 kommentarer

Näst sista augusti

 
Det här fick bli min frukost efter en intensiv powerwalk imorse. Har inte gjort någon smoothie på hela sommaren (blev helt chockad, då det brukar vara frukosten nummer ett en varm sommardag!), så jag kände verkligen suget efter en med hallon, banan, vanljyoghurt och så lite grapejuice i - mums!
 
 
Dagen före jag blev sjukskriven, samtidigt som en var lite skakis efter samtal med chefen, så hände det som inte fick hända - rent materialistiskt. Jag ramlade med cykeln, mobilen for i backen och mitt headset trasslade in sig i framhjulet. Jag låg på sidan med trasiga jeans, blödande knän och skrapade handflator, samtidigt som jag tänkte på min nästan tre år gamla Iphone 4S som låg bredvid mig med krossad fram-och baksida. Sedan flög tankarna - vilken himla tur att jag inte slog i huvudet, då jag slutade använda hjälm för flera år sedan! Vem sjutton tänker på en mobil istället för sitt eget huvud?!
 
Nåväl, gjort är gjort. En glad nyhet är ju att den fungerar, hyfsat. Om man bortser från mina enorma stavfel (p.g.a. skärmen) så är det hela inte så farligt. Men just nu kollar jag på en ny, då det är egentligen på tiden. Problemet är att jag inte vet om jag ska köpa en sprillans ny eller kollar på exempelvis blocket. Svårt.
Det återstår och se, då jag tänker suga på denna fruktansvärt jobbiga karamell ett tag till. Men jag ska bestämma mig. Snart.  
3 kommentarer