En egen facebooksida

Äntligen tog jag mig rejält i kragen och skapade mig en egen facebook-sida, för mina bilder. Först tänkte jag att det kunde vara kul att bara lägga upp dem på min egen facebook, men eftersom jag har stora drömmar om att ha ett litet eget fotoföretag någon gång i framtiden, så tänkte jag att någonstans kunde det börja där. På sidan.
Min stora passion inom foto är, som ni säkert redan förstått, porträtt. Men jag kommer att försöka se det här som ett lärande för mig själv, som en utveckling. Jag har alltid drömt om att få lära mig mer om landskapsfotograferingar, och för att inte tala om hur mycket man kan leka med vatten och ljus tillsammans!
 
 
Skulle ni vilja vara med och gilla min sida på facebook-sida? Det skulle verkligen göra min dag till det bästa! 
Ni hittar den här! 
0 kommentarer

Ny frukostVaknade utan alarm imorse och det har ju sina för - och nackdelar... 
Nu när jag jobbar rätt mycket är det otroligt viktigt med sömn, men det värsta jag vet är att sova bort en hel förmiddag.


Som tur var så gjorde jag inte det idag! Tänkte pröva en ny frukostvariant, Paulúns supergröt. Jag älskar gröt av alla dess sorter, men när jag var i Karlstad testade jag den här varianten hos Ida fast den med mandlar och tranbär - vilket var hur gott som helst! Kanel och äpple är ju en fin kombination, så det här blir spännande. 

Godmorgon på er!❤️

0 kommentarer

Nytt hår, ny tid

Har ju glömt berätta, men om inte annat så har ni kanske lagt märke till det själva: jag har klippt mig korthårigare än jag varit på väldigt länge! Ja, jag blev less på min extremt tjocka och långa page.

Det hela skedde dagen före jag åkte iväg till Karlstad, och jag var nervös till tusen då jag la ansvaret i en ny frisörs händer...
När de första slingorna klipptes av fällde jag en och annan tår, förmodligen bara av en skum reaktion? Senare kändes det bättre. 

Jag trivs utmärkt i det och känner mig otroligt finare än jag känt mig på väldigt länge! Nu kan jag dra håret bakåt med wax eller bara ha en snygg, slarvig snebena om jag vill. Perfekta frisyren i sommar! Jag kommer nog fortsätta vara korthårig framöver. 
0 kommentarer