HåretSå här blev resultatet från dagens besök hos frisören! Är jättenöjd och det känns så skönt att allt det som var risigt äntligen är borta. Jag ville ha en ljusare bobfrisyr utan pannlugg, och det blev helt perfekt. Bara för någon timme sedan kunde jag landa i min nya frisyr, då jag efter att ha sett mig själv i spegeln fått en liten chock. Men nu känns det mer än okej och jag är nöjd och glad! 

Vad tycker ni? 
1 kommentar

I frisyrtankar

Hej på er gullisar!
Det är en pirrig känsla att skriva det här, men imorgon på förmiddagen kommer jag sitta i frisörstolen. Det är med en skräckblandad förtjusning, men samtidigt skön känsla, och veta att mitt hår äntligen ska få piffas till! Senast det gjordes var ju i januari... Haha.
Efter att ha fått ansöka om examen och hoppat mina 20 glädjeskutt (!!!), tycker jag att jag förtjänar någonting fint. Så därför gick jag till en helt ny salong berättade hur jag skulle vilja ha det. 
Någonting sånt här har jag tänkt mig! Ljust och den där oerhört coola bob-frisyren, kanske också en lugg om det skulle passa mig. Vill ha förändring, men samtidigt inte alltför mycket. Frisören jag ska få gå till verkar hur duktig som helst! 

Vad tycker ni?
1 kommentar

Ja, visst gör det ont när knoppar brister?

Idag, vid två-tiden, klev jag av bussen i ett blött och sommardoftande Luleå. En liten röd bil stod en bit bort med motorn igång, och i den satt han och väntade. Vad jag saknat honom, efter bara fyra dagar ifrån varandra! Jag har haft det väldigt bra hos mamma och pappa dessa dagar. Jag har hunnit med lite allt möjligt samtidigt som jag fått ladda batterierna. 


Jag har tagit långa morgonpromenader i mina gamla hemtrakter. Det känns skönt att vistas i dem ibland, samtidigt som det också kan vara jobbigt. 


Jag har shoppat second hand tillsammans med mamma! Hittade riktigt fina grejer, som jag tänkte visa er i ett senare inlägg. 


Sedan har min farfar fyllt år, så vi var bjudna på middag hos honom och farmor. Vi pratade gamla minnen, åt och fikade och tittade i fotoalbum då pappa var liten. Sedan visade farfar en stringhylla som jag och Pelle ska få av dem! Blev så himla glad! <3 


Jag har också hunnit med att arbeta ett pass på mitt gamla jobb, hälsat på min gammelmormor och gammelmorfar, planterat blommor med mamma och tittat på resor. 

Ikväll ska jag pussa och krama P så mycket jag bara kan! 
Vad ska ni hitta på?
0 kommentarer