Friday Friday Friday

Äntligen fredag och nu känner jag verkligen hur min kropp sakta, men säkert, börjar ta helg. 
Det hände jättekonstiga saker imorse... P steg upp före mig (!!), vilket händer väldigt sällan. Jag var så trött att jag började babbla konstant om hur viktigt det är med handhygien vid sådana här tider och att ifall man glömmer att borsta tänderna gör det inget för tändernas del, men för andedräkten. Vem börjar rabbla upp sådant innan en ens klivit upp ur sängen!? Jag hade en pojkvän som skrattade högt och konstant i köket åt detta... Efter att vi ätit frukost ihop och borstat tänderna (haha) och finaste skulle dra iväg till jobbet, kunde vi inte öppna ytterdörren. Hur mycket vi än försökte, gick den inte upp med varken nyckeln, våld eller ryckningar i handtaget! Det kan ju tilläggas att vår dörr är supergammal och skulle egentligen behöva bytas, mest för vår säkerhet. Suck. Vi väckte vår hyresvärd som skulle komma hit med en gång. Efter många om och men och konversationer genom dörren, gick den tillslut upp. Medan vi pratade, höll jag tummarna om att han skulle fixa en ny dörr, men vi kom överens om att han bara kommer byta själva låset till en början. Ja ja, bättre än ingenting, tänkte vi. Det var vår morgon, det. Väldigt skum! 


Så här ser jag ut idag! Ska iväg och ta en fika med Jenny. Längesedan vi pratade och umgicks, så det ska bli kul!
Hoppas ni får en fin fredag! Puss. 
0 kommentarer

Lunch-time!

 
Idag fanns det tyvärr ingen matlåda till mig, då P fick ta med sig den sista till jobbet. Hade inga som helst idéer på vad jag skulle kunna tänka mig att äta till lunch. Efter lite betänketid bestämde jag mig för att göra amerikanska pannkakor, bara för att det är torsdag! Haha! De blev som vanligt supergoda och idag åt jag dem med frysta hallon, honung och kokosflingor till. 

 
Mina försök till att ta stilleben-bilder var lite svåra idag, då jag inte har rätt objektiv för det. Men tycker det blev helt okej bilder ändå! Om ni är sugna på att testa göra dessa goda pannkakor, tycker jag ni ska följa detta recept! Jag brukar byta ut sockret mot äkta vaniljpulver, men självklart gör ni som ni vill och känner för. 
 
Kram!
1 kommentar

Nya böcker!

 
För någon vecka sedan passade jag på att införskaffa lite skönlitterärt att läsa om kvällarna. Är så himla trött på all kurslitteratur jag tvingat mig igenom i cirka fyra år... Tillslut kände jag att nu får det vara nog! 
Så därför köpte jag dessa, då jag tyvärr inte hittade något intressant på bokrean. 

"Det handlar om dig", som är skriven av Sandra, har jag redan läst ut! En fin och hjärtskärande kärlekshistoria som beskriver hur den första tonårsförälskelsen tar fart och tillslut bara eskalerar med en massa annat runt i kring - ja, som det brukar göra i en tonårings liv. Jag kände igen mig otroligt mycket i vissa bitar ur boken, så jag tycker att den passar att läsas av ungdomar och unga vuxna.

"Egenmäktigt förfarande"
och "Välkommen till den här världen" har jag inte börjat läsa ännu. Men ikväll tänkte jag ta mig an någon av dem. Vi får se vilken det blir!

Har någon av er läst dessa?
0 kommentarer