My beautiful friend

 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 
Världens snällaste Amanda ♥
Vaknade upp till solsken och tänkte att den här morgonen får inte fara förbi utan en svettig PW utav mig genomförs, och så fick det bli. Härlig, varm runda som bara ledde till ett enda möte - en man med en söt, liten hund. Blev helt kär! I hunden alltså, hehe ;-) Frukost, solstolen, en tentabok och så en vatenflaska på det har jag hunnit med på min förmiddag, men snart bär det av på STIL för att kötta på ett spinning/core-pass. Härliga tider!
Vi hörs!
2 kommentarer

Att se tillbaka

 
Canon Tamron AF 28-75mm/2,8
Foto: Pelle
 
Jag en vårkväll för några veckor sedan. Försöker vara söt, men det är för ansträngande
Och så har en torsdag paserat. Känns konstigt, med tanke på att man tycker tiden bör gå långsammare än vanligt då det är plugg? Kan det bero på att det känns som att det är sommar nu? Jag har i alla fall haft en bra dag som bestått av läsning, träning och så en sväng till stan på cykeln och tillbaks! Ikväll var vi iväg och handlade lite frukost på ICA - en helt vanlig dag utan några speciella händelser. Jo, jag har bränt mig lite på armarna då jag cyklade till stan, för "ovanlighetens skull... Plus att min cykel Maggan, Maggie den röda, fått punktering, för TREDJE GÅNGEN på cirkus 1 månad (notera detta!!!).
 
Med detta meningslösa inlägg säger jag godnatt! 
1 kommentar

Friendship that never ends

 
Canon EOS 40D + Canon EF 50/1.8 II
 

Mina fina klasskompisar Moa och Linnea!
Snart börjar alla bilder på Moa vara visade för er, känner att jag behöver ny inspiration -. ta nya foton helt enkelt! Jag vet att många av er säkert vill se bilder på mig, men det får nog vänta eftersom jag inte riktigt känner mig redo att stå inför kameran i allergitiderna...
Håll ut!
0 kommentarer