V.4

Hej på er och glad söndag! Mår ni bra? Nu börjar vecka fyra lida mot sitt slut och imorgon är det dessutom en ny månad att välkomna! Tiden bara springer iväg, på gott och ont. Mest gott, naturligtvis. Men det skadar inte att det skulle kunna gå lite saktare framöver. Så en åtminstone hinner landa i allt en gör?! Jag tänkte visa lite bilder från mobilen om hur min vecka varit:


Den här bilden visar från slutet av vecka tre, på en lördag, då vi var bjudna till Elin och Jesper på middag och spelkväll med öl. Det var så himla fint och jag har aldrig skrattat så där på väldigt länge<3!


Vi har promenerat på isen! En sådan tur vi har att den ligger alldeles intill där vi bor.


En kväll ville jag äta hemmagjord pizza till middag, och så fick det bli. Kändes väldigt italienskt inspirerade, då den b.la. hade parmaskinka, salami, ruccola, färska tomater och mozzarella!


I veckan har jag pluggat en del. Och plugg innebär några koppar kaffe, vilket kändes rätt i Too-Tikki-muggen. 


Och det här var ionsdags, minns jag. Då tog jag sovmorgon (efter två intensiva dagar i skolbänken är en väldig trött..) och ville laga en riktigt mysig frukost. Björnbärssmoothie och avokadosmörgås med ägg satt fint. Förresten, mitt nya ha-begär just nu är grönkål och avokado! Då vet ni. 


Inlägget får avsluta en bild från i fredags, då Pelle och jag gick från affären i vinterdimma. Mysigt och kusligt på en och samma gång. 

Imorgon börjar en tung vecka. Varför vet jag inte, har liksom bara den känslan?Och ja, jag tjatar alldeles för mycket om skolan här! Men det är typ det enda mitt liv kretsar kring just nu. Jag försöker att verkligen njuta av min lediga tid, vara snäll mot mig själv och hitta på skojiga saker. Allt för att muntra up mig själv. Jag trodde inte jag skulle säga det här, men nu längtar jag mer än någonsin på att få vara klar med studierna. På riktigt. 
1 kommentar

De senaste dagarna och en ny pyjamas

Det har gått någon dag sedan jag skrev här!Jag har haft rätt så mycket för mig, samtidigt som det känns som att jag inte har gjort någonting särskilt egentligen? Nåväl, här kommer en liten summering om vad jag haft för mig de senaste dagarna:   
 
 
→ Måndag: ringde alarmet 06.00 (!!!) och det absolut sorgligaste var att jag hade varit vaken redan en timme innan... Strunt samma! Jag skulle upp, hinna äta frukost och göra mig iordning eftersom en hel dag på skolan stod på schemat. Som tur var gick den i en rasande fart, så när jag kom hem igen hade P lagat middag och allt. Vilken lycka<3! Resten av kvällen spenderades framför serier med en kopp te. 

→ Tisdag: Samma visa, eller nästan i alla fall. Upp tidigt igen för ännu en skoldag som slutade med att stressen började krypa på min kropp... Vi blev bjudna på middag hos P´s pappa och efteråt åkte vi hem, som dessutom ledde till att jag däckade i sängen av trötthet. Det gjordes inte så många fler knop den dagen : )
 
→ Idag: har jag mestadels pluggat och tagit promenader i blåst och nyfallen snö! På kvällen hade vi besök av Hans som kom förbi på kaffe, vilket var väldigt trevligt. Han och Pelle planerade en tripp till Umeå om två veckor, så då ska jag passa på att följa med ungefär halva vägen, alltså stanna av i Skellefteå hos mamma och pappa. Det blir kul!
 
Just ja, jag har en ny pyjamas som bilden visar! Den är från Calvin Klein och är hur mysig som helst! Tyvärr var de matchande byxorna slutsålda, men den fungerar utmärkt att sova i ändå som jag faktiskt tänkt göra ungefär nu. Är så himla trött, men det är tur att vi går mot ljusare och vårigare tider! Och imorgon händer det grejer, fast det tänker jag inte skriva om just nu. Det får helt enkelt vänta. Haha.
Godnatt!    
1 kommentar

DIY anslagstavla

Jag har länge haft tankar om att införskaffa en anslagstavla ovanför skrivbordet, just för att jag är en expert på att strö viktiga papper och lappar omkring mig här hemma : ) Utan vare sig inspiration eller idéer på hur jag egentligen skulle vilja ha det, har det därför inte blivit av. Jag har kikat i princip alla inredningsbutiker i Luleå och på vissa hemsidor om det skulle finnas någonting lockande, men tyvärr har det mestadels bara funnits magnet - eller krittavlor.
 
 
Någonting i den här stilen hade varit att föredra. Dels för att den inte tar så jättestor plats, dels för att det ser väldigt "eget" och fint ut. Det skulle vara kul att få hänga upp grejer med små klädnypor, till exempel.  
 
 
Jag hade inte tackat nej till den här fina! Svart och vitt är aboslut att föredra mot min vita vägg, plus att skrivbordet också är vitt. 
 
 
Jag hoppas verkligen att jag snart sitter och pluggar, ritar eller bara slösurfar vid skrivbordet med en sån här fin anslagstavla framför mig med en massa kreativa bilder, viktiga post-it lappar, kärleksbrev osv. Det här får bli ett mini-projekt till våren, helt enkelt. Vad tycker ni?
 
Om ni undrar var de inspirerade bilderna kommer ifrån, så är det min Pinterest!  
0 kommentarer