Stockholmshelgen ur några fyrkanter

Det finns två saker jag kommit och tänka på den senaste tiden. Den första är hur urusel jag är på att blogga, ja att ta mig tid till det. Men tiden finns ju inte?! Det känns som att mitt liv kretsar kring en enda sak, och det är skolan. Känns riktigt hemskt! Den andra saken jag kommit på är hur dålig jag blivit på att fota. Nu menar jag inte dålig ur en teknisk synvinkel, utan att jag helt enkelt inte heller tar mig tiden till att fota. I alla fall, nu tänkte jag berätta lite om helgen som var, då jag spenderade den i Stockholm tillsammans med Elin. Det var grymt kul! Konserten var toppen, restaurangbesöket fick toppbetyg och utestället vi besökte i lördags var riktigt awesome! Här kommer några bilder som jag tog med mobilen (obs! i princip bara bilder på mat, haha): 
 

Vi lämnade ett kyligt Luleå på förmiddagen och anslöt till vår vackra, och lite varmare, huvudstad kring lunchtid. Då passade vi på att äta buffén på Nooshi (mums!), men då togs inga bilder. Innnan konserten hade vi bokat bord på Nytorget 6. Riktigt fin restaurang med trevlig personal och supergod mat! Jag tog pilmgrimsmusslor och Elin tonfiskburgaren. 

 
Vi bestämde oss för att festa till det och dela på en efterrät. Eftersom jag inte ätit créme brulé förut så fick det bli det. Den fick toppbetyg, så himla god!

 
Efter lite virrande runt söder, kom vi fram till Münchenbryggeriet där Of Monsters and Men skulle spela. Jag var helt extas, samtidigt som mina förhoppningar också var att Elin skulle börja tycka dem ännu mer. De gjorde en grym spelning, så vi båda var helnöjda efteråt. Vi avslutade kvällen med öl på en pub i närheten och åkte sedan tillbaka för att sova.  

 
Dagen efter vaknade vi båda supertidigt, så vi kände för att äta frukost på något café inne i stan. Vi gjorde oss snabbt i ordning och drog iväg till Kaffeverket som ligger på Sankt Eriksgatan. Jag valde bland annat havre - och bovetegröt med äppelkompott, gott! 
 
 
Efter frukostintaget strosade vi runt i affärer och väntade på att Martina skulle komma med tåget från Nyköping. Efter att vi mött upp henne, kollade vi ännu en gång i många affärer. Mest efter någonting att klä ut sig till. Jag hade försökt förtränga att det var Haloween och sånt, men jag blev verkligen pepp på att göra någonting kul utav det. När vi var inne på Weekday hittade vi tunikan/klänningen (?!) ovan, som såg ut som ett myggmät. Ja, den kunde en köpa för 500 spänn om en ville. 


Vi käkade lunch på Pizza hut och tog varsin öl. Tyvärr hade vi inte hittat någonting inför kvällens festligheter, men vi gav inte upp. Vi satt och planerade över var vi kunde tänkas hitta någonting att klä ut oss till och vilka affärer som vi skulle besöka. Efter lunchen delade vi upp oss! Jag gick på bland annat Zara, eftersom jag ville så gärna shoppa någonting där. Grejen var att det var asmycket folk där inne!! Så jag tog mig samman och hittade bland annat en fin klänning. Kan vis senare!
 
 
 
Efter en hel dag på stan med en massa rantande, var det skönt att åka tillbaka till Elins mammas lägga för att få göra sig i ordning. Elin lagade en god kycklingpasta och till fördrink fixade vi Bellinis, fast med mangosorbet istället *sluuuurp*.   


Tadaaaa, resultatet avlördagens utklädnader! Elin var en (gulle)gris, jag en häxa (var ju passande, mohahahaha!) och Martina en hjort, fastän hon blev kallad för "renen" hela kvällen. Vi gick ut på Golden Hits - vilket var en helt awesome klubb som spelade alltifrån schlager till de nyaste och senaste hitsen. 

Dagen efter tog vi det väldigt lugnt med bakishäng, maxmat och sedan var den Stockholmshelgen slut. Jag hoppas verkligen på fler i framtiden, har inte haft så roligt på länge! : )
0 kommentarer