Saker jag ser fram emot

 
Hej i från sjukstugan! 
Både Pelle och jag är hängiga på lite olika sätt, han förkyld och jag är tung i huvudet och ständigt trött. Vi har varit duktiga på att sova mycket, ungefär 10-12 timmar per natt, vilket man borde göra när man är sjuk. Det känns som att en borde bli friskare då? En annan sak som kan göra en friskare är att dricka mycket te och svart vinbärssaft samt att äta nicecream (recept kommer senare!). Jag sitter med utibldningsens hittills svåraste uppgift, men vet att jag kommer att hinna bli klar i tid. Just nu orkar jag inte stressa igenom något bara för att. En sak i taget, som en brukar säga. Jag tänkte skriva ner en liten lista om saker jag ser fram emot och sådant som jag ska göra fram över:     
 
 
 
En bild från min instagram!
 
Elin och jag åker till Stockholm på fredag nästa vecka, vilket ska bli grymt skoj! Ser fram emot Of Monsters and Men-spelningen, shopping, sitta på caféer, att festa och mycket mer! 
→ Om möjligheten finns, så åker jag iväg ännu en gång kring början på december, för att få gå på en väns 25-årsfest. 
→ Det här är både jobbigt och förväntansfullt på samma gång, men jag hoppas innerligt att företaget som P varit på interju hos vill anställa honom ganska snart. Hans högsta önskan just nu är att han vill börja jobba igen..<3 
→ Jag längtar till julen. För det innebär ledighet med stort L för mig, samt att P och jag får vara tillsammans med våra familjer och bara vara. 
→ Den 5/6-16 ska jag, och väldigt många fler människor, se Håkan Hellström spela på Ullevi i Göteborg! Och det allra, allra bästa är att jag får se honom tillsammans med Ida!
 
Det var lite guldkorn som jag  just nu längtar till och ser fram emot.
Nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe och dyka ner i böcker...
0 kommentarer