Fridfull helg, en massa tack och nytt smink

Hej vänner. Jag vill börja med och tacka för alla sms, samtal och kommentarer jag fått kring detta och detta inlägg här på bloggen. Eller, först vill jag tacka mig själv för att jag tog modet att skriva ner allting som passerar i mitt huvud nästintill varje dag. Men också ett tack till er! Ni anar inte hur tacksam jag är över att ha ett så fint stöd ifrån nära och kära, samt nya och gamla läsare. Tack <3! Del tre kommer att skrivas så fort jag känner mig redo igen.
 
Och återigen är ännu en vårhelg passerad, vilket har fått mig och fundera över ifall det på något vis går att stoppa tiden? Innerst inne vet jag att svaret är nej, men att få den att gå lite långsammare skulle inte alls skada. Hur som, på eftermiddagen i fredags slog jag igen böckerna, stängde av datorn och tog helg med gott samvete. Jag hade en efterlängtad fikadejt inbokad hemma hos Ellinor och efter det stod serier i soffan med Pelle på schemat resten av kvällen. Lördagen började tidigt med frukost, städ och en tur till återvinningscentralen för att kasta en massa skräp och prylar en inte längre behöver. Efter det blev det shopping på stan! Som jag hade längtat att få köpa in lite nya kläder och smink, när min garderob ekar tomt på våriga plagg. Jag hittade så mycket fint, bland annat en gul kjol och nya jeans. Ska absolut visa vid tillfälle.

Men nu till sminket: 
 
 
Det här fick följa med hem från Bodyshop, ett solpuder och rouge i ett. Har suktat efter detta länge och verkligen väntat vid tillfälle att köpa. Nu när våren äntligen är här blir detta perfekt på mina, något lätta, solvarma kinder. Det smälter fint in på en bas av foundation och/eller puder som samtidigt lämnar en matt finish och glittrar fint i solljuset Det passar väldigt bra också om, en som jag, har fräknar. Ett fint tips!
 
 
Sen var jag på jakt efter en foundation, eftersom min gamla tagit slut. Jag ville ha ett lätt, gärna som ett mineralpuder. Det får gärna skydda ansiktet mot solen och samtidigt täcka fräknar och röda partier, men inte alltför mycket så det ser "kakigt" ut. Det blev ett från Bareminerals Original med spf 15. Perfekt! Så litet, men samtidigt drygt och kommer passa fint i sommar när en bara vill ha en lätt täckning på huden i ansiktet.  
 
Igår, söndag, tog P och jag våra cyklar på upptäcktsfärd. Det blev närmare bestämt en mil som avlsutades med att vi lapade sol i Norra hamnen. En riktigt fridfull helg med laddade batterier redo att ta sig an ännu en ny vecka med jobb och plugg. Hur vår söndag såg ut genom ett gäng bilder får ni se en annan dag.
 
En massa kärkek från mig.
1 kommentar
Agnes

Så himla fint rouge!